Om mig


Lars Økjær Jørgensen er cand. jur., LL.M og uddannet mediator i 2004.


Han har gennemført et betydeligt antal mediationer med såvel offentlige som private  virksomheder, mellem partnere, ledere og ansatte og hjulpet et stort antale virksomheder med at forbedre deres arbejdsmiljø.


Lars var med til at etablere den første ordning med konfliktmægling i PLO og PLA og har siden været konfliktmægler for begge organisationer. I den egenskab har han gennem årene medieret et meget stort antal konflikter mellem praktiserede læger indbyrdes såvel som konflikter mellem praktiserende læger og deres ansatte og mellem de ansatte indbyrdes.


Han er medstifter af Mediationsinstituttet, som formidler mediation mellem virksomheder, og var i en årrække instituttets første adm. direktør.


Lars er forfatter til en række bøger, herunder ”Mediation – ret og rammer”, som er udkommet i sin 3. udgave og bruges i undervisningen i mediation.


Han holder foredrag og underviser i forskellige sammenhænge, herunder i forhandling.

Udtalelser fra kunder

"Du må være læge. Jeg har haft ondt i maven i 2 år og nu er det væk"

"Det virker lidt som trylleri. I morges var vi i dyb konflikt, nu har du genetableret tilliden mellem os"

"Jeg havde aldrig troet, at mediation kunne være så effektiv"

"Tak Lars. Det er som at få en julegave midt på året. Vi er meget taknemlige for din hjælp"

"Tak. Du har givet os det bedste grundlag at komme videre på. Ikke bare er konflikten løst, men vores samarbejde er også tilbage på sporet"

"Vi er meget glade for det, du har gjort for os. Du kan virkelig noget særligt"

"Det har været en hård tid, men efter din indsats har jeg nu for første gang i flere år lyst til at feste med mine kolleger"